Taracsák Gábor honlapja
 

Impresszum A honlaprendszert úgy állítottam össze, hogy a pontos megjelení­téséhez minél kevesebb speciális szoftvereszközre legyen szükség a felhasználók számítógépén. A látvány pedig lehetőség szerint kevéssé függjön a használt böngésző program helyi beállításaitól. Az oldalak nem használnak Javascriptet vagy egyéb – a felhasználó számítógépén futó – programelemet. Így az is zavartalanul baran­golhat a lapok között, aki a böngészőjében biztonsági megfontolá­sokból letiltotta a szkriptek futtatását.
 A lapok tervezésénél 1024x768 képelem méretű képernyőt vettem alapul, minthogy ma már ennél kisebb felbontású monitorok otthoni használatban sem fordulnak elő. A nagyobb felbontású képernyő pedig a honlap megtekintése során esztétikai hátrányt nem okoz.

 A csillagászati adatokat és ábrákat ingyenes illetve jogtisztán beszerzett, valamint saját fejlesztésű szoftverek felhasználásával állítottam elő. A névnap lista a Vince Kiadónál megjelent Ladó–Bíró: Magyar utónévkönyv című kötet alapján készült.
 A honlaprendszer tartalmát és működését a fejlesztés során igyekeztem lépésről lépésre gondosan ellenőrizni. Amennyiben mégis hibát találna, köszönettel veszem, ha értesít a lapok alján olvasható levélcímemen. A rosszindulatú automatikus címkereső szoftverek elleni védekezés miatt azonban az ugrás nem tartalmazza szövegesen a cím második felét, így azt rákattintás után kézzel szükséges beírni a levelező programba. Ezért az apró kényelmetlenségért megértését kérem.


  Impresszum     ---     Vissza a lap elejére © 2002–2024 Taracsák Gábor
Levél küldése. Kérem, kézzel írja be a címet! Taracsák Gábor honlapja